Naslovna Vijesti Otkazani nastupi druge večeri „Ušće festa“

Otkazani nastupi druge večeri „Ušće festa“

0

Nastupi Gorana Bregovića i Severine Vučković, najavljeni za drugo veče „Ušće festa“ otkazani zbog loših vremenskih prilika. Bili Ajdol na Ušću po planu u ponedeljak nakon obimne sanacije koncertnog prostora.

Grupa „Bajaga i Instruktori“ i Vlado Georgiev nastupili su sinoć na beogradskom Ušću, u okviru prve večeri muzičkog festivala „Ušće fest“.

Malo je onih koji su se usudili da po kiši i grmljavini izađu iz kuća, pa je ogroman prostor Ušća većim delom ostao prazan.

Publika se još jednom podsetila hitova  koji su obeležili 25 godina dugu karijeru sastava predvođenog Momčilom Bajagićem poput pesama „Grad“, „Berlin“, „Gore dole“, „Godine prolaze“, kao i hitova popularnog kantautora Georgieva.

Iako su organizatori „Mjuzik star prodakšn“, najavljivali da bez obzira na vreme, neće biti odlaganja koncerata, nastupi Gorana Bregovića i Severine Vučković, najavljeni za večeras, otkazani su zbog loših vremenskih prilika.

U saopštenju organizatora Festivala navodi se da su koncertni prostor, tehnika i kompletna infrastruktura na Ušću nakon sinoćnog koncerta usled vremenskih neprilika takvi da zahtevaju velike popravke.

Zbog priprema za veliki koncert Bilija Ajdola, 21. juna, organizatori su prinuđeni da otkažu koncert Bregovića i Severine.

Organizatori će pristupiti sanaciji kompletnog koncertnog prostora, kako bi potpuno spremni u ponedeljak dočekali tehničku produkciju britanskog rok muzičara.

Ulaznice kupljene za večerašnji koncert moći će da se vrate od utorka, 22. juna, od 9 do 16 časova u prostorijama „Mjuzik star prodakšna“ u Dositejevoj 21.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version