SHARE

Наступи Горана Бреговића и Северине Вучковић, најављени за друго вече „Ушће феста“ отказани због лоших временских прилика. Били Ајдол на Ушћу по плану у понедељак након обимне санације концертног простора.

Група „Бајага и Инструктори” и Владо Георгиев наступили су синоћ на београдском Ушћу, у оквиру прве вечери музичког фестивала „Ушће фест”.

Мало је оних који су се усудили да по киши и грмљавини изађу из кућа, па је огроман простор Ушћа већим делом остао празан.

Публика се још једном подсетила хитова  који су обележили 25 година дугу каријеру састава предвођеног Момчилом Бајагићем попут песама „Град”, „Берлин”, „Горе доле”, „Године пролазе”, као и хитова популарног кантаутора Георгиева.

Иако су организатори „Мјузик стар продакшн”, најављивали да без обзира на време, неће бити одлагања концерата, наступи Горана Бреговића и Северине Вучковић, најављени за вечерас, отказани су због лоших временских прилика.

У саопштењу организатора Фестивала наводи се да су концертни простор, техника и комплетна инфраструктура на Ушћу након синоћног концерта услед временских неприлика такви да захтевају велике поправке.

Због припрема за велики концерт Билија Ајдола, 21. јуна, организатори су принуђени да откажу концерт Бреговића и Северине.

Организатори ће приступити санацији комплетног концертног простора, како би потпуно спремни у понедељак дочекали техничку продукцију британског рок музичара.

Улазнице купљене за вечерашњи концерт моћи ће да се врате од уторка, 22. јуна, од 9 до 16 часова у просторијама „Мјузик стар продакшна” у Доситејевој 21.

SHARE

Оставите одговор