SHARE

Музичар Драле Карајлић свој четврти соло студијски албум „Опомена 3“ промовисао је на веома оригиналан начин. Он је гостима, међу којима су били и др Неле Карајлић, његов три године старији брат, и менаџер Гане Пецикоза, прочитао своју историју болести и отпусну листу из психијатријских установа у Сарајеву и Београду, где се повремено лечи од психичких сметњи!

Драле је уз громогласан смех свих присутних изнео и низ података о врстама терапије, као и његовим реакцијама на њу, уз обавезне латинске изразе.
– Ајд‘, сад дај то све Марини Туцаковић, па да направи неку песму – био је духовит Гане Пецикоза, док је Неле брисао сузе од смеха.
– Потрудио сам се и направио много љубавних песама, мислим да је то пун погодак, одустао сам намерно од политичких тема, али само привремено. Желео сам овог пута да изразим своја љубавна осећања јер сам веома заљубљен, заправо сад сам у фази „што ти мене не волиш, кад ја тебе волим“. Можда ће некоме неке песме зазвучати ко Влада Дивљан, али нема везе, то је због тога што се тако осећам. Драго ми је и што су моје идеје користили неки људи, као што су Марија Шерифовић, Бајага, Здравко Чолић. Дралета певају и певаће стадиони, није важно које су песме у питању – рекао је Драле Карајлић за „Ало!“

SHARE

Оставите одговор