Muzičar Drale Karajlić svoj četvrti solo studijski album „Opomena 3“ promovisao je na veoma originalan način. On je gostima, među kojima su bili i dr Nele Karajlić, njegov tri godine stariji brat, i menadžer Gane Pecikoza, pročitao svoju istoriju bolesti i otpusnu listu iz psihijatrijskih ustanova u Sarajevu i Beogradu, gde se povremeno leči od psihičkih smetnji!

Drale je uz gromoglasan smeh svih prisutnih izneo i niz podataka o vrstama terapije, kao i njegovim reakcijama na nju, uz obavezne latinske izraze.
– Ajd‘, sad daj to sve Marini Tucaković, pa da napravi neku pesmu – bio je duhovit Gane Pecikoza, dok je Nele brisao suze od smeha.
– Potrudio sam se i napravio mnogo ljubavnih pesama, mislim da je to pun pogodak, odustao sam namerno od političkih tema, ali samo privremeno. Želeo sam ovog puta da izrazim svoja ljubavna osećanja jer sam veoma zaljubljen, zapravo sad sam u fazi „što ti mene ne voliš, kad ja tebe volim“. Možda će nekome neke pesme zazvučati ko Vlada Divljan, ali nema veze, to je zbog toga što se tako osećam. Drago mi je i što su moje ideje koristili neki ljudi, kao što su Marija Šerifović, Bajaga, Zdravko Čolić. Draleta pevaju i pevaće stadioni, nije važno koje su pesme u pitanju – rekao je Drale Karajlić za „Alo!“

Ostavi poruku