Да ни лични пријем код министра полиције Ивице Дачића не помаже да се „преко везе“ добије држављанство, уверио нас је податак да „српска снајка“ Адријана Лима још увек није постала Српкиња.

Наиме, када је прошле године бразилска манекенка први и једини пут посетила нашу земљу, њен супруг прослављени кошаркаш Марко Јарић одвео је код министра полиције у нади да ће по хитном поступку његова тада трудна жена добити српско држављанство.
Међутим, недавно је овај пар дао интервју за шпански „Хелло“, где је између осталих било и питање: „Шта се дешава са Адријанином пријавом за српско држављанство?“. Марко је одговорио да је захтев још увек у поступку.
– Тачно је да Адријана још није добила српско држављанство. Није доставила сва потребна документа, тако да је њен захтев још у поступку – потврдио је за „Ало!“ министар полиције.

Вероватно се брачном пару Јарић не жури толико да среди папире јер се мала Валентина родила у Америци, а овај пар тренутно живи у Шпанији где Марко игра за трофејни Реал Мадрид. У луксузном делу Мадрида овај пар недавно је купио кућу. Иначе, осим те некретнине, Марко има стан у Београду, кућу у Лос Анђелесу, коју је купио прошле године, као и пентхаус у Њујорку, који су он и Адријана заједно купили.

Дачићу награда за хуманост

Министру полиције Ивици Дачићу је награду за хуманост доделио је Иван Плавшић на промоцији свог новог ЦД-а „Бела кошуља“. Осим Дачића, овом грандиозном скупу присуствовала је Стоја, која на Плавшићевом албуму има дуетску песму са њим, затим Весна да Винча, која је премијерно представила финалисткиње на предстојећем избору за најлепшу Српкињу.
Мора се признати да је господин Дачић видно уживао окружен лепотицама које су се недавно вратиле са припрема из Туниса.

Ostavi poruku