Da ni lični prijem kod ministra policije Ivice Dačića ne pomaže da se „preko veze“ dobije državljanstvo, uverio nas je podatak da „srpska snajka“ Adrijana Lima još uvek nije postala Srpkinja.

Naime, kada je prošle godine brazilska manekenka prvi i jedini put posetila našu zemlju, njen suprug proslavljeni košarkaš Marko Jarić odveo je kod ministra policije u nadi da će po hitnom postupku njegova tada trudna žena dobiti srpsko državljanstvo.
Međutim, nedavno je ovaj par dao intervju za španski „Hello“, gde je između ostalih bilo i pitanje: „Šta se dešava sa Adrijaninom prijavom za srpsko državljanstvo?“. Marko je odgovorio da je zahtev još uvek u postupku.
– Tačno je da Adrijana još nije dobila srpsko državljanstvo. Nije dostavila sva potrebna dokumenta, tako da je njen zahtev još u postupku – potvrdio je za „Alo!“ ministar policije.

Verovatno se bračnom paru Jarić ne žuri toliko da sredi papire jer se mala Valentina rodila u Americi, a ovaj par trenutno živi u Španiji gde Marko igra za trofejni Real Madrid. U luksuznom delu Madrida ovaj par nedavno je kupio kuću. Inače, osim te nekretnine, Marko ima stan u Beogradu, kuću u Los Anđelesu, koju je kupio prošle godine, kao i penthaus u Njujorku, koji su on i Adrijana zajedno kupili.

Dačiću nagrada za humanost

Ministru policije Ivici Dačiću je nagradu za humanost dodelio je Ivan Plavšić na promociji svog novog CD-a „Bela košulja“. Osim Dačića, ovom grandioznom skupu prisustvovala je Stoja, koja na Plavšićevom albumu ima duetsku pesmu sa njim, zatim Vesna da Vinča, koja je premijerno predstavila finalistkinje na predstojećem izboru za najlepšu Srpkinju.
Mora se priznati da je gospodin Dačić vidno uživao okružen lepoticama koje su se nedavno vratile sa priprema iz Tunisa.

Ostavi poruku