Насловна Вијести Васић: Опозиција нема шта да понуди

Васић: Опозиција нема шта да понуди

0

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић саопштио је данас да је Коалиција „Заједно за Српску“ најавила своје економске програме након што је СНСД објелоданио да та коалиција нема никакав програм, идеологију нити политичку платформу.

“Коалиција српских демократа, прогресиста и радикала тако народу потврђује да немају шта да понуде, јер није довољно 100 дана прије избор најављивати економски програм“, истакао је Васић.

Економски програм радикала је “обична политичка димна бомба“, сматра Васић и додаје да „ПДП нема никаквог кридибилитета да говори о пензијама, јер је десет пуних година управљао Фондом ПИО Републике Српске“.

“Опозициона скупина `Заједно за Српску` на овај се начин представља као рекламна агенција за пропаст, стално најављујући обуставу пензија и смањење плата просвјети и полицији. Највећа иновација опозиције јесте проширење тужбе за инвестиције у путеве Сребренице, што је поуздан знак прежвакавања старих опозиционих тема које су донијеле губитак локалних избора“, истиче Васић у саопштењу.

Наводећи да опозиција само узима вријеме грађанима РС, Васић је истакао да зато поздравља њихову одлуку да 20 дана не дају изјаве јавном телевизијском сервису РТРС.

Коалиција „Заједно за Српску“, коју чине СДС, ПДП и СРС РС, понудиће грађанима РС на наредним изборима заједнички економски програм који се односи на област запошљавања, реформе пензијског осигурања и афирмацију пољопривреде у РС.

Чланови Коалиције договорили су се да у знак протеста због начина извјештавања РТРС-а, који је, како су истакли „у функцији владајућег СНСД-а“, у наредних 20 дана не дају изјаве РТРС-у и да поновно упуте у скупштинску процедуру Закон о јавном сервису који би обавезивао равноправан однос ове медијске куће према позицији и опозицији.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version