Maturanti privatne beogradske gimnazije „Ruđer Bošković“ u utorak uveče su proslavili kraj školovanja, a među ponosnim roditeljima koji su došli da podrže svoju decu našli su se najveći medijski magnat na Balkanu Željko Mitrović sa bivšom suprugom Sonjom, kao i folk zvezda Indira Radić.

Iako su bili svesni da ih svi gledaju, ponosni roditelji nisu mogli da sakriju emocije kada su njihova deca, sada već punoletni ljudi, praćeni aplauzima drugova i okupljenih roditelja izašli da prime diplome. Radićeva je tako sa suzama u očima gledala sina Severina, dok je Hani slala poljupce i fotografisala ćerku Sandru. Tata Željko se svojski trudio da ostane ozbiljan, ali ipak nije mogao da skrije osmeh.
Posle predstave od gotovo dva sata, koju ni rojevi komaraca nisu uspeli da ometu, i uručivanja diploma, maturanti su bacili kape u vazduh, a onda je otpočeo i spektakularan vatromet. Mitrovići su jedva dočekali Sandru da siđe s bine da bi je izljubili i dali joj ogroman buket belih kala. Bio je tu i njen kućni ljubimac, mali beli pas Meda, koji je skočio na svoju gazdaricu jedva dočekavši kraj svečanosti.
– Studiraću režiju i filmsku produkciju u Londonu, zbog čega će moja TV karijera malo stagnirati, ali planiram da je nastavim čim mi obaveze budu to dozvolile. Uzor mi je slavna režiserka Leni fon Rifenštal, koja je bila autentična i originalna – rekla nam je mlada Mitrovićeva, dok je Severin otkrio da želi da se bavi politikom.

– Upisaću političke nauke u Beogradu, smer međunarodno pravo. Da li planiram da budem političar ili diplomata? Nikad se ne zna, videćemo… U svakom slučaju želim da istražujem svoje talente, a jednim od najznačajnijih smatram to što umem, kako mi kažu, da izvučem ono najbolje iz ljudi – rekao nam je mladi gospodin Radić, koji u slobodno vreme svira gitaru i klavijature, pokazujući tako da krv nije voda.

Ostavi poruku