Матуранти приватне београдске гимназије „Руђер Бошковић“ у уторак увече су прославили крај школовања, а међу поносним родитељима који су дошли да подрже своју децу нашли су се највећи медијски магнат на Балкану Жељко Митровић са бившом супругом Соњом, као и фолк звезда Индира Радић.

Иако су били свесни да их сви гледају, поносни родитељи нису могли да сакрију емоције када су њихова деца, сада већ пунолетни људи, праћени аплаузима другова и окупљених родитеља изашли да приме дипломе. Радићева је тако са сузама у очима гледала сина Северина, док је Хани слала пољупце и фотографисала ћерку Сандру. Тата Жељко се својски трудио да остане озбиљан, али ипак није могао да скрије осмех.
После представе од готово два сата, коју ни ројеви комараца нису успели да омету, и уручивања диплома, матуранти су бацили капе у ваздух, а онда је отпочео и спектакуларан ватромет. Митровићи су једва дочекали Сандру да сиђе с бине да би је изљубили и дали јој огроман букет белих кала. Био је ту и њен кућни љубимац, мали бели пас Меда, који је скочио на своју газдарицу једва дочекавши крај свечаности.
– Студираћу режију и филмску продукцију у Лондону, због чега ће моја ТВ каријера мало стагнирати, али планирам да је наставим чим ми обавезе буду то дозволиле. Узор ми је славна режисерка Лени фон Рифенштал, која је била аутентична и оригинална – рекла нам је млада Митровићева, док је Северин открио да жели да се бави политиком.

– Уписаћу политичке науке у Београду, смер међународно право. Да ли планирам да будем политичар или дипломата? Никад се не зна, видећемо… У сваком случају желим да истражујем своје таленте, а једним од најзначајнијих сматрам то што умем, како ми кажу, да извучем оно најбоље из људи – рекао нам је млади господин Радић, који у слободно време свира гитару и клавијатуре, показујући тако да крв није вода.

Ostavi poruku