SHARE

Џонатан, беба из Енглеске која је попут метка излетела из аутомобила после пуцања гуме, стварно је рођен под срећном звездом – прошао је без иједне огреботине.

Бог заиста чува децу!

Џонатан Семјуел, стар свега месец и по дана, катапултиран је из аутомобила при брзини од 110 километара на сат и прошао је без икаквих повреда. Чак и без огреботина.

Малишан се налазио у дечјој столици на задњем седишту татине “воксал астре” када је пукла гума на колима.

“Астра” коју је возио његов отац Оливер (31) се шест пута окренула и ударила у заштитну ограду која раздваја траке у два смера.

Мали Џонатан је од силине удара са све дечјим седиштем излетео кроз врата која су се отворила, неколико пута одскочио по најбржој траци, а онда му је пукао појас.

Испао је из столице, двадесетак метара се на леђима клизао аутопутем, а затим стао у зауставној траци.

Ова драма се догодила када се Оливер, по занимању продавац, заједно са супругом Садаф, 18-месечном ћерком Шалоном и малим Џонатаном аутопутем М6 поред Вигана упутио ка рођацима у Глазгову.

Џонатанова мајка Садаф каже да је у тренутку када се догодила незгода спавала али да ју је пробудило окретање кола. “Задња врата су лупала отварајући се и затварајући. Погледала сам поред себе и видела да дечје столице нема, па завриштала ‘Где је моја беба?'”, описује догађај Садаф.

Оливер је панично излетео из аутомобила. “Урлао сам очекујући да ћу наићи на делове тела и крв. Погледом сам тражио тело.”

Коначно је спазио одрано седиште у најбржој траци. Али Џонатана није било. “Било је то као у ноћној мори која се погоршавала, агонија.”

А онда је чуо плакање. Бебица је лежала у спољашњој траци. “Видео сам фарове који се приближавају, зграбио га и однео у кола ка Садаф.” Мајка је загрлила узнемирено дете, утврдила да нема видљивих повреда и без икаквих проблема успавала.

Након десетак минута стигла је хитна помоћ и беба је пребачена у “Ројал Алберт Едвард” болницу у Вигану, где је констатовано не само да нема повреда, већ ни најмањих огреботина. “Била је одлично, будна и срећна”, потврдили су лекари.

“Малишан је рођен под срећном звездом, јер у том тренутку тим иначе фреквентним аутопутем није прошао ниједан аутомобил”, рекао је представник полиције.

SHARE

Оставите одговор