Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je 37. rođendan u krugu porodice i prijatelja, koji su se okupili u njenoj vili u Beogradu.

 Obasuta cvećem i poklonima, domaćica je bila odlično raspoložena, možda i zbog toga što je na dar od tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta dobila pesmu, čime je najavljeno da će taj autorski tandem biti zadužen za većinu materijala na njenom novom albumu.
Od redakcije našeg lista, najveća srpska folk zvezda dobila je dve unikatne brojanice od dragog kamenja, koje je prema njenoj natalnoj karti izradila Jelena Popović, dizajnerka i vlasnica brenda „Ljubav, vera, nada“. Uprkos velikoj vrućini, koju nisu mogli da ublaže ni klima-uređaji, gosti su se odlično zabavljali uz odabrane specijalitete i rashlađeno piće u izobilju. Za dobro raspoloženje, po tradiciji kada su Cecina slavlja u pitanju, bio je zadužen neizbežni „Alegro bend“. Mlade zvezde „Granda“ Joca Stefanović, Sloba Vasić, kao i Milan Topalović Topalko, zapevali su svoje i tuđe hitove, a mikrofona se nakratko latila i slavljenica. Sve popularniji Alen Ademović po želji Marine Tucaković otpevao je hit „Kruška“, ali i Severininu pesmu „Gas, gas“, dok se Zoran Jakšić Žika iz „Granda“ podsetio svojih rokerskih početaka izvodeći „Lutku sa naslovne strane“ grupe „Riblja čorba“. Tim gestom razveselio je ne samo Cecu, već i svoju verenicu Dajanu Paunović. Slavljenica je u društvu najmilijih – ćerke Anastasije i sina Veljka – dunula u svećicu u obliku broja 37, a žurka je potrajala do duboko u noć.

Seka i Mladen se iskulirali

Interesantan momenat bio je kada su se na žurki sreli Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i njen bivši verenik, maneken Mladen Radulović, koji je došao u društvu verenice Anabele Bukve, eks-Đogani. Očekivano, nisu se javili jedni drugima, niti progovorili reč, ali dok je Seka pevala, Anabela i Mladen su zaigrali u želji da ispoštuju domaćicu! Među gostima na Cecinom rođendanu bili su i Mira Škorić, Ana Bekuta, misica i bivša farmerka Sandra Obradović, koja je pravila društvo dečku Slobi Vasiću, Ana Bekuta, Goga Sekulić i mnogi drugi.

Ostavi poruku