SHARE

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић прославила је 37. рођендан у кругу породице и пријатеља, који су се окупили у њеној вили у Београду.

 Обасута цвећем и поклонима, домаћица је била одлично расположена, можда и због тога што је на дар од текстописца Марине Туцаковић и композитора Горана Ратковића Ралета добила песму, чиме је најављено да ће тај ауторски тандем бити задужен за већину материјала на њеном новом албуму.
Од редакције нашег листа, највећа српска фолк звезда добила је две уникатне бројанице од драгог камења, које је према њеној наталној карти израдила Јелена Поповић, дизајнерка и власница бренда „Љубав, вера, нада“. Упркос великој врућини, коју нису могли да ублаже ни клима-уређаји, гости су се одлично забављали уз одабране специјалитете и расхлађено пиће у изобиљу. За добро расположење, по традицији када су Цецина славља у питању, био је задужен неизбежни „Алегро бенд“. Младе звезде „Гранда“ Јоца Стефановић, Слоба Васић, као и Милан Топаловић Топалко, запевали су своје и туђе хитове, а микрофона се накратко латила и слављеница. Све популарнији Ален Адемовић по жељи Марине Туцаковић отпевао је хит „Крушка“, али и Северинину песму „Гас, гас“, док се Зоран Јакшић Жика из „Гранда“ подсетио својих рокерских почетака изводећи „Лутку са насловне стране“ групе „Рибља чорба“. Тим гестом развеселио је не само Цецу, већ и своју вереницу Дајану Пауновић. Слављеница је у друштву најмилијих – ћерке Анастасије и сина Вељка – дунула у свећицу у облику броја 37, а журка је потрајала до дубоко у ноћ.

Сека и Младен се искулирали

Интересантан моменат био је када су се на журки срели Сека Алексић са супругом Вељком и њен бивши вереник, манекен Младен Радуловић, који је дошао у друштву веренице Анабеле Букве, екс-Ђогани. Очекивано, нису се јавили једни другима, нити проговорили реч, али док је Сека певала, Анабела и Младен су заиграли у жељи да испоштују домаћицу! Међу гостима на Цецином рођендану били су и Мира Шкорић, Ана Бекута, мисица и бивша фармерка Сандра Обрадовић, која је правила друштво дечку Слоби Васићу, Ана Бекута, Гога Секулић и многи други.

SHARE

Оставите одговор