Насловна Магазин Кетрин крива за Мајклову смрт!

Кетрин крива за Мајклову смрт!

0

Мање од две недеље пре 25. јуна, када ће се обележити прва годишњица смрти Мајкла Џексона, његов отац Џо осуо је паљбу по супрузи Кетрин, оптуживши је да је крива за смрт најпознатијег од њихових пет синова!

Џо Џексон, који је на Мајклу и бенду „Џексон фајв“ зарадио милионе долара, тврди да је у више наврата молио супругу Кетрин да натера Мајкла да се пријави на лечење зависности.
„Последњу свађу смо имали када смо отишли у мртвачницу. Мајклово тело је лежало на столу. Рекао сам јој: ‚Да си ме слушала, Мајкл би сада био жив.‘ Ништа није одговорила. Само је стајала и ћутала“.
Џо тврди да је Мајкла видео свега неколико пута последњих месеци његовог живота:

„Изгледао је слабо и испијено, као да му је неопходно да се испава. У његовим очима није било сјаја. Знао сам да мора да се лечи“.
Краљ попа, који је био навучен на лекове против болова, преминуо је од срчаног удара који је добио због коктела лекова за спавање и јаког анестетика „пропофола“. У интервјуу за таблоид „Неwс оф тхе Wорлд“ Џо је поново демантовао да је злостављао Мајкла када је био мали, што му певач никада није заборавио. Мајк је у каријери продао 750 милиона плоча и освојио 14 „Греми“ награда.

Милионе оставио деци

Недавно су таблоиди открили да је Мајкл Џексон тестаментом сваком од своје троје деце оставио по 33 милиона долара. Новац је стављен у фонд, па ће Принц (13), Парис (12) и Бленкет (8) моћи да располажу новцем тек када напуне 30 година.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version