Manje od dve nedelje pre 25. juna, kada će se obeležiti prva godišnjica smrti Majkla Džeksona, njegov otac Džo osuo je paljbu po supruzi Ketrin, optuživši je da je kriva za smrt najpoznatijeg od njihovih pet sinova!

Džo Džekson, koji je na Majklu i bendu „Džekson fajv“ zaradio milione dolara, tvrdi da je u više navrata molio suprugu Ketrin da natera Majkla da se prijavi na lečenje zavisnosti.
„Poslednju svađu smo imali kada smo otišli u mrtvačnicu. Majklovo telo je ležalo na stolu. Rekao sam joj: ‚Da si me slušala, Majkl bi sada bio živ.‘ Ništa nije odgovorila. Samo je stajala i ćutala“.
Džo tvrdi da je Majkla video svega nekoliko puta poslednjih meseci njegovog života:

„Izgledao je slabo i ispijeno, kao da mu je neophodno da se ispava. U njegovim očima nije bilo sjaja. Znao sam da mora da se leči“.
Kralj popa, koji je bio navučen na lekove protiv bolova, preminuo je od srčanog udara koji je dobio zbog koktela lekova za spavanje i jakog anestetika „propofola“. U intervjuu za tabloid „News of the World“ Džo je ponovo demantovao da je zlostavljao Majkla kada je bio mali, što mu pevač nikada nije zaboravio. Majk je u karijeri prodao 750 miliona ploča i osvojio 14 „Gremi“ nagrada.

Milione ostavio deci

Nedavno su tabloidi otkrili da je Majkl Džekson testamentom svakom od svoje troje dece ostavio po 33 miliona dolara. Novac je stavljen u fond, pa će Princ (13), Paris (12) i Blenket (8) moći da raspolažu novcem tek kada napune 30 godina.

Ostavi poruku