Насловна Muzika Горело „Кошево“

Горело „Кошево“

0

Српски композитор и певач Жељко Јоксимовић одржао је 12. јуна концерт на сарајевском стадиону „Кошево“.

Око 50.000 људи певало је са „ланетом“ његове нове и старе хитове.

Концерт је отворио песмом „Стихија“, а после ње низали су се „Лутко моја“, „Либеро“, „Љубави“, „Жена за сва времена“, „Девојка“ и многе друге. Јоксимовић, кога је на сцени пратило чак 15 врсних музичара, на свом концерту угостио је своју штићеницу, поп певачицу Јелену Томашевић (певала „Океане“), босанску фолк легенду Халида Бешлића, који му се придружио док је певао „Миљацку“ и сарајевског хитмејкера и певача Харија Варешановића, са којим је извео „Лејлу“.
Јоксимовићева девојка, водитељка „Пинка“ Јована Јанковић, бодрила га је из ВИП ложе, где је правила друштво његовим родитељима Весни и Брани, а био је ту и Жељков брат Саша Јоксимовић, ћерка Мина и многобројни пријатељи. Одушевљена публика, иако је певао скоро три сата, више пута га је звала на бис, скандирала „Жељко, ми те волимо“, поздрављала паљењем мобилних телефона, па је изгледало као да „Кошево“ гори.
Афтерпарти је за медије и пријатеље био организован у познатом сарајевском клубу „Колосеум“, а сутрадан су билборди на којима се рекламирао концерт осванули испечатирани са „Хвала ти, Сарајево!“

И као што је Јоксимовић најавио на конференцији за медије, концерт на сарајевском стадиону био је круна његове каријере и можда највећи који је до сада имао, јер је 2006. године наступио у сарајевској хали „Зетра“ пред око 15.000 људи, када су му гости били Дино Мерлин, Хари Варешановић и Халид Бешлић.
– Ко прође у Сарајеву, прошао је на Балкану. Тамошња публика зна шта је добро и квалитетно – рекао је Јоксимовић.

Шутановац ђускао у ложи

Српски министар одбране Драган Шутановац превалио је пут из Београда да би присуствовао спектаклу на „Кошеву“. Друштво му је правила супруга Марија, која је велики фан поп звезде и која је цео концерт ђускала, у чему јој се повремено придруживао и Шуле. Осим њих, на наступу је виђена и портпаролка Демократске странке Јелена Триван са супругом.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version