Насловна Muzika Цакана од белу лађу!

Цакана од белу лађу!

0

Промоцији новог албума, којим је певачица Драгица Радосављевић Цакана обележила двадесет година на естради, на једном од бродова јахтинг клуба „Кеј“, присуствовао је велики број личности из јавног живота, а посебно запажен био је долазак Светлане – Цеце Ражнатовић.

 Већ око 20.00 сати домаћица вечери је са својим супругом Небојшом дочекивала многобројне госте. Цакана је отпевала неколико нових и старих песама са оркестром „Гранд продукције“, да би се врло брзо микрофона латиле и њене колеге Топалко, Романа, Неда Украден, Маја Николић. Одлично расположена, слављеница је у једном тренутку у шали, најављујући колегу Топаловића, рекла да је он једини мушкарац који је са њом спавао у истом кревету, алудирајући на прву сезону „Фарме“, што су присутни поздравили аплаузом. Цакана је била одлично расположена, па је Ражнатовићеву замолила да заједно угасе ватромет са торте.
– Цецо, ајде дувај – рекла је певачица кроз смех колегиници, на шта се ова од срца насмејала. Овој занимљивој пловидби присуствовали су и бивше фармерке и мисице Сандра Обрадовић и Мирјана Божовић, Дајана и Жика из „Гранда“, Нигор, Зорана Павић, Маринко Роквић са супругом, као и многи други. Иако се очекивао и долазак Леонтине Пат, која је радила Драгици неколико песама, ова Пожаревљанка се ипак није појавила на промоцију албума.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version