Promociji novog albuma, kojim je pevačica Dragica Radosavljević Cakana obeležila dvadeset godina na estradi, na jednom od brodova jahting kluba „Kej“, prisustvovao je veliki broj ličnosti iz javnog života, a posebno zapažen bio je dolazak Svetlane – Cece Ražnatović.

 Već oko 20.00 sati domaćica večeri je sa svojim suprugom Nebojšom dočekivala mnogobrojne goste. Cakana je otpevala nekoliko novih i starih pesama sa orkestrom „Grand produkcije“, da bi se vrlo brzo mikrofona latile i njene kolege Topalko, Romana, Neda Ukraden, Maja Nikolić. Odlično raspoložena, slavljenica je u jednom trenutku u šali, najavljujući kolegu Topalovića, rekla da je on jedini muškarac koji je sa njom spavao u istom krevetu, aludirajući na prvu sezonu „Farme“, što su prisutni pozdravili aplauzom. Cakana je bila odlično raspoložena, pa je Ražnatovićevu zamolila da zajedno ugase vatromet sa torte.
– Ceco, ajde duvaj – rekla je pevačica kroz smeh koleginici, na šta se ova od srca nasmejala. Ovoj zanimljivoj plovidbi prisustvovali su i bivše farmerke i misice Sandra Obradović i Mirjana Božović, Dajana i Žika iz „Granda“, Nigor, Zorana Pavić, Marinko Rokvić sa suprugom, kao i mnogi drugi. Iako se očekivao i dolazak Leontine Pat, koja je radila Dragici nekoliko pesama, ova Požarevljanka se ipak nije pojavila na promociju albuma.

Ostavi poruku