Сам црквени, државни, војни, опозициони, али и естрадни врх окупио се јуче на прослави Дана Русије у амбасади у Београду. Тако су се на једном месту нашли патријарх српски Иринеј, председник Борис Тадић, бизнисмен Мирослав Мишковић, али и певачица Светлана Ражнатовић!

У опуштеној баштенској забави, у елегантним тоалетама и оделима, уз пробрана вина и храну пријем је трајао до мрака. Загрејани добрим расположењем, политичари као да су заборавили на бројне разлике па су се тако шеф државе Борис Тадић и лидер напредњака Томислав Николић пред свима трипут, српски изљубили, а радикалка Наташа Јовановић ћаскала је са В
Једно од главних питања упућених фолк диви било је и када ће издати нови албум. Певачица је признала да је с радом на песмама коначно почела!
– Синоћ сам ушла у студио, тако да се албум припрема – открила је Цеца.ојиславом Коштуницом! Ипак, ствари су на крају дошле на своје место па су се у истом кругу нашли и Тома и Коштуница, а у једном тренутку међу њима је „посредовао“ и амбасадор Русије и домаћин Александар Конузин. Поред бројних званица видљиво је било одсуство представника Либерално демократске партије, као и министра полиције Ивице Дачића. Својим присуством прославу су увеличали и премијер Мирко Цветковић, министар спољних послова Вук Јеремић и одбране Драган Шутановац, председница парламента Славица Ђукић Дејановић…

Тадић не љуби патријарха Иринеја!

Председник Србије дошао је међу последњима и после поздрава са домаћином погледом тражио воду која га је по протоколу чекала на посебном послужавнику. Многима је упало у очи да се Тадић на прослави кратко задржао и да чак није дошао да целива руку патријарху Иринеју. Ипак, са страним дипломатама стигао је да прозбори коју и о фудбалу.

– Није било разговора о политици, већ смо се само понадали да ће наше репрезентације остварити што бољи пласман на шампионату! Срећом, па нисмо у истој групи – испричао је један од амбасадора.

Цеца спрема нови албум

Једно од главних питања упућених фолк диви било је и када ће издати нови албум. Певачица је признала да је с радом на песмама коначно почела!
– Синоћ сам ушла у студио, тако да се албум припрема – открила је Цеца.

Ostavi poruku