Sam crkveni, državni, vojni, opozicioni, ali i estradni vrh okupio se juče na proslavi Dana Rusije u ambasadi u Beogradu. Tako su se na jednom mestu našli patrijarh srpski Irinej, predsednik Boris Tadić, biznismen Miroslav Mišković, ali i pevačica Svetlana Ražnatović!

U opuštenoj baštenskoj zabavi, u elegantnim toaletama i odelima, uz probrana vina i hranu prijem je trajao do mraka. Zagrejani dobrim raspoloženjem, političari kao da su zaboravili na brojne razlike pa su se tako šef države Boris Tadić i lider naprednjaka Tomislav Nikolić pred svima triput, srpski izljubili, a radikalka Nataša Jovanović ćaskala je sa V
Jedno od glavnih pitanja upućenih folk divi bilo je i kada će izdati novi album. Pevačica je priznala da je s radom na pesmama konačno počela!
– Sinoć sam ušla u studio, tako da se album priprema – otkrila je Ceca.ojislavom Koštunicom! Ipak, stvari su na kraju došle na svoje mesto pa su se u istom krugu našli i Toma i Koštunica, a u jednom trenutku među njima je „posredovao“ i ambasador Rusije i domaćin Aleksandar Konuzin. Pored brojnih zvanica vidljivo je bilo odsustvo predstavnika Liberalno demokratske partije, kao i ministra policije Ivice Dačića. Svojim prisustvom proslavu su uveličali i premijer Mirko Cvetković, ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić i odbrane Dragan Šutanovac, predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović…

Tadić ne ljubi patrijarha Irineja!

Predsednik Srbije došao je među poslednjima i posle pozdrava sa domaćinom pogledom tražio vodu koja ga je po protokolu čekala na posebnom poslužavniku. Mnogima je upalo u oči da se Tadić na proslavi kratko zadržao i da čak nije došao da celiva ruku patrijarhu Irineju. Ipak, sa stranim diplomatama stigao je da prozbori koju i o fudbalu.

– Nije bilo razgovora o politici, već smo se samo ponadali da će naše reprezentacije ostvariti što bolji plasman na šampionatu! Srećom, pa nismo u istoj grupi – ispričao je jedan od ambasadora.

Ceca sprema novi album

Jedno od glavnih pitanja upućenih folk divi bilo je i kada će izdati novi album. Pevačica je priznala da je s radom na pesmama konačno počela!
– Sinoć sam ušla u studio, tako da se album priprema – otkrila je Ceca.

Ostavi poruku