Станковић је са освојених 138 поена чак за 28 бодова био бољи од другопласираних представника Молдавије.

Мада би се обожаватељке Милана Станковића вероватно сложиле да каиш са медведићима и плаво-бела комбинација одлично иду уз дечачки осмех и фризуру младог певача, публици “Евровизије” овај стајлинг се није много допао! Наиме, српски представник добио је награду под називом “Барбара Декс” за најгоре обученог извођача на “Евровизији”.
Станковић је са освојених 138 поена чак за 28 поена био бољи од другопласираних представника Молдавије. За најгоре обученог представника на “Евровизији” гласа публика по завршетку финала, а награда је названа по белгијској представници на “Евросонгу” 1993. године.
Горан Бреговић, композитор песме “Ово је Балкан”, својим недавним изјавама у јавности на неки начин је потврдио да се ни њему не допада Миланов изглед у Ослу. Наиме, на питање шта мисли о наступу Милана Станковића у Ослу, он је само кратко одговорио:

– Па у финалу је. То је за мене довољно.
На инсистирање да одговори да ли је замислио да Станковић носи медведиће или јелек у Ослу, Брега је био још краћи.
– Много тешко питање на које ми није пријатно да одговорим – значајно се насмејао и одмахнуо руком.
Наш такмичар на овогодишњем “Евросонгу”, за кога многи сматрају да се на крају пласирао много лошије него што заслужује управо због чудног стајлинга и кореографије, по повратку из Осла је изјавио:
– Кореографија је била идеја организатора мог наступа и на то нико из “Гранда”, па ни ја, није могао да утиче. Са Гораном сам се чуо непосредно пред наступ у полуфиналу. Пожелео ми је срећу. О кореографији нисмо причали, али сам од Жике касније чуо да је стварно незадовољан јер му се више допадала она из емисије “Три, па једна за Осло” – рекао је млади певач.

Ostavi poruku