Naslovna Vijesti Pljačka na poker turniru u Berlinu

Pljačka na poker turniru u Berlinu

0

Grupa naoružanih ljudi opljačkala je učesnike poker turnira u luksuznom hotelu u Berlinu. Spekuliše se sa cifrom od 800.000 evra. Na turniru učestvovao i Boris Beker.

Naoružani i maskirani pljačkaši upali su za vreme Evropskog poker turnira, u otmeni berlinski hotel “Grand Hajat“ i opljačkali oko 800.000 evra, javljaju nemački mediji.

Zamaskirani pljačkaši, naoružani “kalašnjikovom“ i ručnim granatama, prvo su zapretili zaposlenima u ovom hotelu na Potsdamskom trgu, omiljenom mestu turista, a zatim su izazvali paniku, u kojoj je nekoliko osoba povređeno, i pokupili novac sa stolova, javljaju mediji, navodeći da su gangsteri u bekstvu.

Prema podacima organizatora Evropskog poker turnira, u napadu je učestvovalo šest pljačkaša, a o tome koliko su oni tačno odneli para oprganizator nije ništa saopštio.

Mediji, koji spekulišu cifrom od oko 800.000 evra, ističu da su pljačkaši, računali na mnogo novca, jer su na turniru učestvovale poznate ličnosti, poput Borisa Bekera, koji je za stolom bio u četvrtak.

Pobednik turnira je trebalo da dobije milion evra, javljaju mediji.

U metežu koji je nastao, hotelsko obezbeđenje je uspelo da savlada jednog pljačakša, ali su, zatim, drugi pritekli u pomoć lopovu.

Mediji javljaju da je jednom od pljačkaša spala maska i da ih je u jednoj sporedno ulici čekao crni “mercedes“.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version