Фудбалски клуб Борац би ове зиме могао да остане без најбољег стријелца и једног од најбољих играча – Немање Билбије.

Nemanja-Bilbija-1Из извора блиских бањалучком премијерлигашу сазнајемо да ће млади репрезентативац Босне и Херцеговине ускоро отпутовати на завршне преговоре са Војводином, која је и раније показивала интерес да доведе талентованог фудбалера.

На Градском стадиону јуче нисмо могли да добијемо званичну потврду о трансферу, јер је директор Радмило Шиповац био на службеном путу, а Билбија се није јављао на телефон. Ипак, с обзиром на чињеницу да Борац и Војводина имају потписан уговор о пословно-техничкој сарадњи, те да би Бањалучани добро зарадили од овог трансфера (прошле године Борац одбио 450.000 евра од холандског Венлоа), постоји велика вјероватноћа да ће млади нападач свој фудбалски развој наставити у тренутно трећепласираној екипи Јелен Суперлиге Србије.

Из Борца стиже и вијест да дефанзивац Синиша Гагула није постигао договор о продужетку сарадње и највјероватније ће напустити „црвено-плаве“. Што се тиче појачања, постоји могућност да се Вуле Тривуновић врати у матичну средину. Бивши стопер екипе са Градског стадиона, који је минулу сезону играо за руски Химки, има и понуду Сарајева и, како каже, још није одлучио којем царству ће се приклонити.

„До краја ове седмице све ће да буде познато и знаћу гдје ћу наставити каријеру“, истакао је Тривуновић.

Ostavi poruku