По свему судећи, од преласка Павла Нинкова у Тулуз неће бити ништа, а разлог су навијачи француског тима.

Tuluz-1Најрадикалније присталице Тулуза, према сазнањима МОНДА, отворено су захтевале од управе клуба да прекине преговоре са Црвеном звездом око довођења Павла Нинкова, иако су они били поодмакли. Скоро да је све било договорено. Све три стране биле су задовољне, али се у зао час умешала и четврта. После смрти присталице Тулуза, Бриса Татона, којег су у центру Београда на смрт претукли хулигани, они што себе називају навијачима Партизана, у граду на југу Француске створио се велики анимозитет према свему што долази из Србије.

Најрадикалније присталице Тулуза, према сазнањима МОНДА, отворено су захтевале од управе клуба да прекине преговоре са Црвеном звездом око довођења Павла Нинкова, иако су они били поодмакли. Чак је било договорено и обештећење од два милиона евра.

То што је Нинков фудбалер Црвене звезде, а не Партизана и што није имао ама баш никакве везе са трагичним догађајима у 17. септембра 2009. године, уочи утакмице Лиге Европе између Партизана и Тулуза, није поколебало навијаче „љубичастих“. Довољно је било то што је Србин… Почетком 2010. године и француски медији писали су о интересовању Тулуза за Нинкова, али изгледа да ће неки други играчи, укључујући и фудбалера загребачког Динама Елилтон Араујо дос Сантос Ето, искочити у први план.

На неки начин, можда је по Нинкова и боље што није потписао за Тулуз, јер је постојала могућност да тек онда схвати да је непожељан у том граду.

Ostavi poruku