Фудбалери Партизана налазе се на припремама у Турској. Тренер црно-белих Горан Стевановић одлучио је да нови капитен буде Младен Крстајић, а све су већи изгледи да Хумску напусти Алмами Мореира.

Mladen-Krstajic-1После одлуке да се на Ненада Ђорђевића више не рачуна, шеф стручног штаба одлучио је да траку у пролећном делу сезоне носи најискуснији играч. Крстајић такође има понуду да се на лето пресели у фотељу спортског директора, али је још рано говорити да ли ће то и прихватити. Заменик Крстајића биће нови стари играч Партизана Саша Илић који је јуче потписао уговор са Партизаном на две ипо године.

Оно што је такође занимљиво из табора црно-белих јесте да би клуб врло брзо могао да напусти Алмами Мореира. Португалац је протеклих сезона био најбољи у Партизану, али доласком Саше Илића чини се да су створени услови за одлазак тамнопутог везисте.

Једина званична понуда стигла је од једног клуба из Дубаија, тако да је врло могуће да ће се Мореира ускоро преселити у Уједињене Арапске Емирате. Претпоставља се да је реч о Ал Ахлију. Партизану би од трансфера припало 1,2 милиона евра, а презадовољан би био и играч. До завршетка прелазног рока постоји могућност да клуб напусте Раћа Петровић и Ламине Дијара. У случају одласке Дијаре врло је могуће да у Хумску стигне Оумару Абубакар из ОФК Београда.

Ostavi poruku