Хорор о зомбијима „Зона мртвих“ појавиће се на ДВД-у у Србији и Јапану 5. фебруара, а у Британији 1. марта. Филм ће током марта бити приказан у Француској на Фестивалу Жерармер, а затим ће бити доступан и у ДВД издању.

F006Српско-шпанско-италијански хорор филм „Зона мртвих“ у режији Милана Коњевића и Милана Тодоровића добиће 5. фебруара српско ДВД издање, а 1. марта и британско, саопштили су творци филма.

Током марта, филм ће се појавити и на француском тржишту, а пре тога ће бити приказан на Фестивалу фантастичног филма Жерармер (Festival du filme fantastique Gerardmer), који ће овог месеца бити одржан у Француској.

Фестивал ће трајати од 27. до 31. јануара.

Српско видео издање објавиће дистрибутерска кућа „Так“, а оно ће, осим филма, садржати и трејлере, музички спот, ТВ спотове и документарац о специјалним ефектима Мирослава Лакобрије, који је у „Зони мртвих“ осим осталог осмислио и на стотине маски зомбија.

За британско тржиште, филм је преименован у „Apocalypse Of The Dead“ (Апокалипса мртвих) и објавиће га дистрибутер „Метродом видео“, а из Србије ће моћи да се набави преко сајта Амазон.

За 5. фебруар најављено је и јапанско ДВД издање.

Ostavi poruku