У комедији о полицајцима „Cop Out“, детективе Џимија (Брус Вилис) и Пола (Трејси Морган) потрага за украденом бејзбол картицом доводи у сукоб са мафијашким вођом колекционаром и његовим гангстерима….

F005Филм „Cop Out“ је прича о два полицајца из Њујорка, који су у потрази за украденом, ретком и савршено очуваном бејзбол картицом велике вредности.

Картица је власништво искусног детектива Џимија (Брус Вилис), којем је проналазак нестале имовине једини начин да плати планирано раскошно венчање ћерке.

Џимију помаже Пол (Трејси Морган, познат по серији „30 Rock“), који не може да се усредсреди на случај, зато што је опседнут наводним неверствима своје супруге.

Потрага за украденом картицом довешће Џимија и Пола у сукоб са немилосрдним криминалним босом, иначе пасионираним колекционарoм.

Док се сукобљавају са гангстерима и покушавају да их спрече да „оперу“ новац, два детектива успевају и да спасу Габријелу (мексичка глумица Ана де ла Регуера, која се прославила улогама у теленовелама, а глумила је и у комедији „Nacho Libre“).

Акциона комедија „Cop Out“, која још једном приказује тензију између два детектива различитих карактера (слично као у „Смртноносном оружју“), први је филм који је Кевин Смит (сценариста, режисер филмова „Луд за Ејми “ и „Догма“, стрип аутор и комичар, најпознатији по улози „Тихог Боба“) режирао по туђем сценарију.

Говорећи о свом новом филму раније ове године, Смит је истакао да је сценарио браће Кален испуњен „лудим“ дијалозима, тако да „имамо два полицајца који се свађају као неки стари брачни пар“.

Остварење, у којем глуме још и Шон Вилијам Скот („Америчка пита“, „Road Trip“) и Џејсон Ли („Зовем се Ерл“), у биоскопима у САД појавиће се од 26. фебруара.

Ostavi poruku