Представници Ливерпула тајно су се састали са српским репрезентативцем Миланом Јовановићем, што је оцењено као први корак у преговорима који би нападача Стандарда из Лијежа могли довести на Енфилд.

Milan-Jovanovic-1Гласине да ће Милан Ивановић прећи на Енфилд добиле су у понедељак додатну тежину, јер су се представници Ливерпула тајно састали са српским репрезентативцем, како би разговарали о условима овом могућег трансфера, пишу белгијски медији.

Суочени са озбиљним невољама, челници Ливерпула су протекле седмице показали интерес да већ наредних дана доведу Јовановића, што би, суштински, одговарало и Стандарду, јер овом играчу на лето истиче уговор.

Брзина реакције људи са Енфилда објашњена је и интересом Милана, који већ месецима преговара са Јовановићем, који је у 107 утакмица за белгијски клуб постигао 52 гола, уз још низ сјајних представа у дресу српске репрезентације.

Пре доласка у Ливерпул, наводе белгијски медији, Јовановић је разговарао и са првим човеком тима са Енфилда Рафаелом Бенитезом, који тражи појачања у нападу, како би покрио рупе настале све чешћим повредама Фернанда Тореса и кључном играча екипе Стивена Џерарда.

„Видећемо да ли можемо још нешто да урадимо у овом прелазном року. Уколико не успемо, морамо да збијемо редове за изазове који следе“, рекао је Бенитез у понедељак.

Ostavi poruku