Predstavnici Liverpula tajno su se sastali sa srpskim reprezentativcem Milanom Jovanovićem, što je ocenjeno kao prvi korak u pregovorima koji bi napadača Standarda iz Liježa mogli dovesti na Enfild.

Milan-Jovanovic-1Glasine da će Milan Ivanović preći na Enfild dobile su u ponedeljak dodatnu težinu, jer su se predstavnici Liverpula tajno sastali sa srpskim reprezentativcem, kako bi razgovarali o uslovima ovom mogućeg transfera, pišu belgijski mediji.

Suočeni sa ozbiljnim nevoljama, čelnici Liverpula su protekle sedmice pokazali interes da već narednih dana dovedu Jovanovića, što bi, suštinski, odgovaralo i Standardu, jer ovom igraču na leto ističe ugovor.

Brzina reakcije ljudi sa Enfilda objašnjena je i interesom Milana, koji već mesecima pregovara sa Jovanovićem, koji je u 107 utakmica za belgijski klub postigao 52 gola, uz još niz sjajnih predstava u dresu srpske reprezentacije.

Pre dolaska u Liverpul, navode belgijski mediji, Jovanović je razgovarao i sa prvim čovekom tima sa Enfilda Rafaelom Benitezom, koji traži pojačanja u napadu, kako bi pokrio rupe nastale sve češćim povredama Fernanda Toresa i ključnom igrača ekipe Stivena Džerarda.

„Videćemo da li možemo još nešto da uradimo u ovom prelaznom roku. Ukoliko ne uspemo, moramo da zbijemo redove za izazove koji slede“, rekao je Benitez u ponedeljak.

Ostavi poruku