Приликом јутрошњег разбојништва над три радника агенције за безбједност „Алфа секјурити“ у Пиланској улици у Бањалуци у пуцњави је повријеђен један од радника ове фирме Јадранко Гранула,crnahronika-2потврдила је Срни замјеник портпарола Окружног тужилаштва Бањалука Мира Милетић.Милетићева је навела да је повријеђени Гранула смјештен у Клинички центар Бањалука и да се налази ван животне опасности.

Она је потврдила да су разбојништво извршила три до четири маскирана лица од којих су двојица била наоружана аутоматским оружјем, када је отуђена за сада непозната сума новца која се налазила у врећама.

Милетићева је прецизирала да је у Пиланској улици у Бањалуци јутрос између осам и девет часова извршено кривично дјело разбојништва над три радника „Алфа секјуритија“, који су преносили новац клијената „ОМВ“ Бањалука – Приједор и „Делта макси“ Бањалука.

Дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука обавио увиђај на лицу мјеста, те наложио да се предузму све потребне истражне мјере и радње ради откривања починилаца овог кривичног дјела.

Портпарол ЦЈБ Бањалука Госпа Арсеновић потврдила је Срни да је јутрос у Пиланској улици у Бањалуци извршено разбојништво над комбијем предузећа „Алфа секјурити“ из Бањалуке.

Ostavi poruku