Prilikom jutrošnjeg razbojništva nad tri radnika agencije za bezbjednost „Alfa sekjuriti“ u Pilanskoj ulici u Banjaluci u pucnjavi je povrijeđen jedan od radnika ove firme Jadranko Granula,crnahronika-2potvrdila je Srni zamjenik portparola Okružnog tužilaštva Banjaluka Mira Miletić.Miletićeva je navela da je povrijeđeni Granula smješten u Klinički centar Banjaluka i da se nalazi van životne opasnosti.

Ona je potvrdila da su razbojništvo izvršila tri do četiri maskirana lica od kojih su dvojica bila naoružana automatskim oružjem, kada je otuđena za sada nepoznata suma novca koja se nalazila u vrećama.

Miletićeva je precizirala da je u Pilanskoj ulici u Banjaluci jutros između osam i devet časova izvršeno krivično djelo razbojništva nad tri radnika „Alfa sekjuritija“, koji su prenosili novac klijenata „OMV“ Banjaluka – Prijedor i „Delta maksi“ Banjaluka.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka obavio uviđaj na licu mjesta, te naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje radi otkrivanja počinilaca ovog krivičnog djela.

Portparol CJB Banjaluka Gospa Arsenović potvrdila je Srni da je jutros u Pilanskoj ulici u Banjaluci izvršeno razbojništvo nad kombijem preduzeća „Alfa sekjuriti“ iz Banjaluke.

Ostavi poruku