МУП Србије је потврдио да је Александар – Кристијан Голубовић ухапшен због сумње да је организовао групу која је разносио дрогу на релацији Нови Пазар-Београд.Голубовић и још шест особа из његове групе осумњичених, између осталог, за трговину дрогом и даље су у полицијском притвору .Kristijan-Golubovic-1

Они би у року од 48 часова од тренутка хапшења требало да уз кривичну пријаву, буду приведени Вишем суду у Београду.
Према новим подацима, које је полиција саопштила током дана, Кристијан Голубовић, његова мајка Миланка Голубовић, Урош Вуковић, Мирсад Фујаљкић, Сафет Ибровић и малолетна АК ухапшени су због сумње да су трговали дрогом као и због држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја . У саопштењу МУП-а Србије прецизирано је да су Голубовић, Вуковић и Фујаљкић, код кога је пронађено 25 грама хероина, ухапшени након примопредаје дроге испред цркве Светог Марка у Београду, а да је Ибровић ухапшен у Новом Пазару.

Миланка Голубовић и малолетна АК ухапшене су у изнајмљеном стану, који је користила Голубовићем мајка, где је пиликом претреса пронађено 100 грама хероина и један пиштољ марке „Берета“, наводи се у саопштењу.

Специјални тужилац за организовани криминал Миљко Радисављевић изјавио је да се још овек разматра да ли ће Голубовић и његова група бити оптужени за организовани криминал.

Ostavi poruku