Мушкарац који је једном болесном Сингапурцу поклонио бубрег, јесте му спасио живот, али му је га је са друге стране и уништио – био је љубавник његове жене и отац његовог детета!

Z003Бизнисмен из Сингапура чији су бубрези отказивали, био је сигуран да ће му се живот променити када је коначно нашао донатора.

И јесте му се променио, али на све друге начине, осим оног који је очекивао.

Прво је, недуго после успешне трансплантације, открио да је орган добио од љубавника своје супруге. Био је сломљен.

А онда још један шок! Сазнао је да није биолошки отац свог детета, већ да је то исти онај донатор!

Међутим, човек у 40-тим годинама, чији идентитет није саопштен из правних разлога јер је развод у току, а умешано је и дете, био је спреман да спаси брак и опрости јој, наводи сајт „AsiaOne“.

Али је уследио финални ударац! Приватни детектив којег је унајмио саопштио му је да супруга редовно крши обећање да ће се држати подаље од љубавника.

Е, то је било превише – поднео је захтев за развод брака. Сада живе одвојено, а дете је са мајком у дому њене сестре.

Можда би све ово остала њихова „мала, бизарна тајна“ да комплетна прича није доспела у јавност када је љубавник, чији је брак сада такође у проблему, полицији пријавио да је, наводно, нападнут од стране мужа – завршио је са модрицама и отоцима на руци којом се бранио и које је месецима лечио.

Брат или пријатељ из детињства?

Пре операције, болесни човек је седам година имао проблема са бубрезима. Дуго је био на лековима, а током 2007. године је ишао и на дијализу.

Баш када је ситуација постала критична, супруга је дошла и рекла му да је њен „брат“ спреман да му да бубрег. Пао му је камен са срца, био је више него захвалан.

Но, прва сумњива ствар се десила када је жена престала да се држи приче о „брату донатору“ и променила је у причу о „пријатељу из детињства донатору“.

Љубавник, мушкарац у тридесетим, каже да се сложио да буде великодушан јер су његови и мужевљеви преци из истог села, а и није желео да она и муж пате!?

Трансплантација је обављена у једној приватној клиници у лето 2008. „AsiaOne“ на свом сајту наводи да рачуни то потврђују.

Два месеца касније, муж је сазнао да је његова животна сапутница имала „кључни“ секс са „донатором“ 2006. године. Није желео да открива детаље како је дошао до тога, али признаје да је извор била свастика.

„Прво нисам веровао“, преноси мужевљеве речи исти сајт. ДНК анализа коју је мајка прво одбијала, али којом га је изненадила на суду 2008. је то само потврдила.

Били су у браку 12 година.

Љубавник тврди да до прошле године није знао да је заправо он отац. Наводно је остао затечен. Али, обелодањивање приче је и њега довело на суд. Разводи се после 10 година брака.

На питање да ли му је после свега жао што је поклонио орган мужу своје љубавнице, одговорио је: „Урадио бих то поново. Осећај спасавања живота неком другом је заиста невероватан“.

Ostavi poruku