Није имала Ана Ивановић феноменалну сезону иза себе, пре би се могло рећи да су њени резултати били разочаравајући, али ни то није утицало на популарност Српкиње, поготово кад су у питању разни избори за лепотице.

Ana-Ivanovic-1Ивановићева је у анкети „Спортснета“, једног од водећих северноамеричких вебсајтова, проглашена за најсексипилнију спортискињу на свету. На другом месту је парагвајска бацачица копља Лерин Франко, на трећем бициклисткиња Ники Гудекс из Аустралије. Следе: Марија Кириљенко (тенис), Ана Росон (голф), Марија Шарапова (тенис), Хедер Митс (фудбал), Марија Верченова (голф), Кимико Закрески (сноуборд), Танит Белбин (клизање)…

Ово је само најновије признање у дугом низу награда које је Ана добила због своје лепоте. Прошле године је била прва у анкети читалаца „Билда“, најпродаванијих новина у Европи, за „најлепше тело“. Канадске дневне новине су је прогласиле најлепшом тенисерком, док су новине „Ејџ“ у Аустралији пре две године прогласиле „најлепшом тенисерком свих времена“.

Последње четири године освајала је награду „Тенисрепортерс.нет“ за најсексипилнију тенисерку, а 2009. је била на 11-том месту ФХМ листе најсексипилнијих жена света.

Извор: РТС

Ostavi poruku