Nije imala Ana Ivanović fenomenalnu sezonu iza sebe, pre bi se moglo reći da su njeni rezultati bili razočaravajući, ali ni to nije uticalo na popularnost Srpkinje, pogotovo kad su u pitanju razni izbori za lepotice.

Ana-Ivanovic-1Ivanovićeva je u anketi „Sportsneta“, jednog od vodećih severnoameričkih vebsajtova, proglašena za najseksipilniju sportiskinju na svetu. Na drugom mestu je paragvajska bacačica koplja Lerin Franko, na trećem biciklistkinja Niki Gudeks iz Australije. Slede: Marija Kiriljenko (tenis), Ana Roson (golf), Marija Šarapova (tenis), Heder Mits (fudbal), Marija Verčenova (golf), Kimiko Zakreski (snoubord), Tanit Belbin (klizanje)…

Ovo je samo najnovije priznanje u dugom nizu nagrada koje je Ana dobila zbog svoje lepote. Prošle godine je bila prva u anketi čitalaca „Bilda“, najprodavanijih novina u Evropi, za „najlepše telo“. Kanadske dnevne novine su je proglasile najlepšom teniserkom, dok su novine „Ejdž“ u Australiji pre dve godine proglasile „najlepšom teniserkom svih vremena“.

Poslednje četiri godine osvajala je nagradu „Tenisreporters.net“ za najseksipilniju teniserku, a 2009. je bila na 11-tom mestu FHM liste najseksipilnijih žena sveta.

Izvor: RTS

Ostavi poruku