SHARE

Није имала Ана Ивановић феноменалну сезону иза себе, пре би се могло рећи да су њени резултати били разочаравајући, али ни то није утицало на популарност Српкиње, поготово кад су у питању разни избори за лепотице.

Ana-Ivanovic-1Ивановићева је у анкети “Спортснета”, једног од водећих северноамеричких вебсајтова, проглашена за најсексипилнију спортискињу на свету. На другом месту је парагвајска бацачица копља Лерин Франко, на трећем бициклисткиња Ники Гудекс из Аустралије. Следе: Марија Кириљенко (тенис), Ана Росон (голф), Марија Шарапова (тенис), Хедер Митс (фудбал), Марија Верченова (голф), Кимико Закрески (сноуборд), Танит Белбин (клизање)…

Ово је само најновије признање у дугом низу награда које је Ана добила због своје лепоте. Прошле године је била прва у анкети читалаца “Билда”, најпродаванијих новина у Европи, за “најлепше тело”. Канадске дневне новине су је прогласиле најлепшом тенисерком, док су новине “Ејџ” у Аустралији пре две године прогласиле “најлепшом тенисерком свих времена”.

Последње четири године освајала је награду “Тенисрепортерс.нет” за најсексипилнију тенисерку, а 2009. је била на 11-том месту ФХМ листе најсексипилнијих жена света.

Извор: РТС

SHARE

Оставите одговор