SHARE

Против малољетника из Бијељини полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, доставили су извјештај надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да је починио  кривично дјело ” Крађа”.

Наиме, пријављени малоњетник је у ноћи 10/ 11.март 2017. године отуђио путнички аутомобил                    ” Поло”  у којем су се налазили кључеви за стартовање  возила. Наведено возило је учествовало у саобраћајној незгоди у Бијељини 11.марта.

Исто лице је у ноћи 22./23.март 2017. године  из дворишта породичне куће оштећеног лица отуђио путнички аутобил ” Опел кадет”  у којем су се налазили кључеви за стартовање.  Предметно возило је пронађено на подручју које оперативно покрива Полицијска станица Пелагићево, гдје је учествовало у саобраћајној незгоди, а возач се удаљио са лица мјеста.

Оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је наведена дјела починило малољетно лице из Бијељине.

Наведена дјела као и више истовјетних кривичних дјела извршених на подручју града Бијељине, малољетник  је вршио на начин што је у току  ноћних сати  неопажено улазио у дворишта у којима је проналазио паркиране аутомобиле,  који су претежно старије класе и не закључана са кључевима за стартовање мотора у брави.

Накнадно су возила  пронађена, било да је са  њима учествовао у саобраћајним незгодама или остављао напуштена крај пута.

Пријаљевни малољетник је повратник у извршењу кривичних дјела против имовине.

SHARE

Оставите одговор