SHARE
Чланови Предсједништва БиХ договорили су се данас да сваки члан појединачно достави своје мишљење Међународном суду правде у Хагу у вези са ревизијом пресуде тог суда по тужби БиХ против Србије, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Чланови Предсједништва одржали су неформалне консултације о писму које им је упутио Међународни суд правде у Хагу у вези с ревизијом пресуде тог суда по тужби БиХ против Србије.

Неформалне консултације чланова Предсједништва БиХ поводом ванинституционалне одлуке о покретању ревизије пресуде Међународног суда правде против Србије заказао је предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Међународни суд правде упутио је раније на засебне адресе тројице чланова Председништва БиХ ковертирана писма у којима тражи појашњења у вези са статусом бившег агента Сакиба Софтића који је поднио ревизију тужбе БиХ против Србије.

Рок за одговор на писма Међународног суда у Хагу која су упућена члановима Предсједништва БиХ, у вези са статусом агента БиХ Сакиба Софтића и ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије, истиче данас у 18 часова.

SHARE

Оставите одговор