DOBRODOSLI NA PRVI INTERNET PORTAL REPUBLIKE SRPSKE!         MARKETING | KONTAKT

Ceca Ražnatović Dobila pasoš i otputovala na Kipar

8. marta 2012. | Autor/Izvor: Ljubinka
Ceca Ražnatović  Dobila pasoš i otputovala na Kipar
Muzika
0


Ceca je čekala da joj nadležni organi poslije odslužene kazne kućnog zatvora izdaju novi pasoš kako bi mogla da putuje u inostranstvo. Pjevačici su u petak predate isprave i ona je u nedelju po podne odletjela u Aja Napu, gdje ima kuću, u kojoj se trenutno nalaze njena djeca Veljko i Anastasija.

„Ceca je jedva čekala da joj vrate pasoš kako bi otputovala na Kipar i konačno bila sa svojom decom. Istog trenutka kada se to dogodilo, ona je spakovala stvari i napustila zemlju“, kaže za Press izvor blizak pevačici i dodaje da će Ceca tu ostati do početka svoje turneje:

„Ona se do svog prvog nastupa, koji je zakazan za 24. mart u Frankfurtu, neće medijski eksponirati, već će se odmarati u svojoj kući i uživati sa Veljkom i Anastasijom koje je na početku izdržavanja kazne preselila u tu zemlju“, zaključuje izvor.

Inače, Ceca je neposredno po odsluženju kazne na Twitteru napisala da je vrijeme da se posveti porodici, karijeri i publici.

„Jedino me to zanima i usrećuje“, napisala je Ceca, koja pored turneje na kojoj će promovisati poslednji album „Ljubav živi“, planira da fanove obraduje i sa dvije nove pjesme, koje će objaviti u aprilu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *