Info linija: +387 55 401 104|sreda, april 23, 2014
Trenutno ste ovdje: Home » Magazin » Muzika » Ceca Ražnatović Dobila pasoš i otputovala na Kipar

Ceca Ražnatović Dobila pasoš i otputovala na Kipar 

Ceca-Raznatovic-G05

Ceca je čekala da joj nadležni organi poslije odslužene kazne kućnog zatvora izdaju novi pasoš kako bi mogla da putuje u inostranstvo. Pjevačici su u petak predate isprave i ona je u nedelju po podne odletjela u Aja Napu, gdje ima kuću, u kojoj se trenutno nalaze njena djeca Veljko i Anastasija.

“Ceca je jedva čekala da joj vrate pasoš kako bi otputovala na Kipar i konačno bila sa svojom decom. Istog trenutka kada se to dogodilo, ona je spakovala stvari i napustila zemlju”, kaže za Press izvor blizak pevačici i dodaje da će Ceca tu ostati do početka svoje turneje:

“Ona se do svog prvog nastupa, koji je zakazan za 24. mart u Frankfurtu, neće medijski eksponirati, već će se odmarati u svojoj kući i uživati sa Veljkom i Anastasijom koje je na početku izdržavanja kazne preselila u tu zemlju”, zaključuje izvor.

Inače, Ceca je neposredno po odsluženju kazne na Twitteru napisala da je vrijeme da se posveti porodici, karijeri i publici.

“Jedino me to zanima i usrećuje”, napisala je Ceca, koja pored turneje na kojoj će promovisati poslednji album “Ljubav živi”, planira da fanove obraduje i sa dvije nove pjesme, koje će objaviti u aprilu.

avatar
About the author: Ljubinka

Ljubinka Gavrić je urednik magazina na portalu Moja Republika. Info: ljubinka@republikasrpska.net

Komentari

Loading Facebook Comments ...

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Service