Info linija: +387 55 401 104|četvrtak, april 17, 2014
Trenutno ste ovdje: Home » Vijesti » Region » Krvava svadba u Vukovaru

Krvava svadba u Vukovaru 

Hronika-021

Mladin otac pucao na mladiće koji su dobacivali uvredljive reči. Tom prilikom smrtno stradao jedan od mladića, a mladina majka teško ranjena.

Stravični zločin dogodio se u noći između ponedeljka i utorka u Bršadinu kod Vukovara, kada je grupa mladića iz obližnjeg kafića u centru sela uputila vulgarne reči na račun mlade koja je u šestom mesecu trudnoće. Policija osnovano sumnja da je reagujući na vređanja, otac mlade Miroljub Stojanović (48) pucnjem iz pištolja ubio Ratka Jeremića (33), dok je svoju suprugu Veselku Stojanović (46) teško ranio.

- Zločin se dogodio ispred Doma Kulture u Bršadinu, koji je Miroljub Stojanović, inače iz susednog sela Pačetina iznajmio za svadbeno veselje. Venčao sam u nedelju njegovu ćerku Jelenu i mladog Svetozara. Oni su dva dana proslavljali ovo venčanje. Ne znam detalje zločina, sem da je ubijeni Ratko Jeremić, mladić iz sela Trpinje – rekao nam je prota Ljubenko iz bršadinske parohije.

Sve se dogodilo oko 1.45 sati. Prema svedočenju meštana mladoženja Svetozar je, reagujući na vulgarnosti pripitih momaka iz kafića upućene trudnoj Jeleni Stojanović, pokušao sa njima da razgovara. Kada to nije dalo rezultata, umešao se otac mlade Miroljub Stojanović. Došlo je do svađe i guranja. Mladići iz kafića, među kojima je bio i Ratko Jeremić fizički su napali Miroljuba, koji je, pretpostavlja se, pucao iz svog pištolja.

Izvor: Večernje novosti

avatar
About the author: Moja Republika

Moja Republika je prvi internet portal Republike Srpske koji je osnovan 2003. godine. I posle 9 godina to je jedini internet portal posvećen Republici Srpskoj.

Komentari

Loading Facebook Comments ...

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.

Our weather forecast is from Wordpress Weather